Cand vorbim despre ierburi sau legumele cu frunze ne gandim imediat la diverse soiuri de laptuca spanac sau stevie. Dar aici se incadreaza o mare varietate de plante comestibile atat cultivate cat si salbatice pe care ar fi bine sa le cunoastem si sa le folosim mai des in bucatarie. Pe unele dintre ele o sa le descoperi pentru prima data in timp ce altele fac parte de mult timp din arsenalul tau gastronomic. Toate au insa un numitor comun si anume faptul ca sunt foarte bogate in vitamine si fibre. De aceea am adunat aici cele mai gustoase retete care au ca ingrediente urzici leurda untisor loboda macris stevie podbal spanac mangold laptuci varza alba rosie kale varza de Bruxelles cicoare andive rucola (adica voinicica pe numele ei romanesc) s.a. Fiecare dintre aceste plante este descrisa ilustrata si gatita doar pentru tine. Tot ce trebuie sa faci este sa te hotarasti care este cea mai potrivita gustului tau s-o culegi si sa te bucuri de un preparat delicios si sanatos totodata.
Editie: Brosata/ Lucioasa
An aparitie: 2015
Limba: Romana
Autori: Valentina Iordan, Caterina-Voichita Trandaf
ISBN: 9786068403960
Format: 23x16
Nr. pagini: 132
Titlu original: