Inchis: 25-26-27 decembrie 2015 1-2-3 ianuarie 2016 Program redus (9.30-17.00): 24, 31 decembrie 2015

Pravalia cu carti

Autentificare/Inregistrare

Comenzi telefonice: 0752 114 114 / 0241 - 611 223   Line   Informatii: 0752 117 117

Program: Luni - Vineri: 9.30 - 19:30  Line  Sambata: 10.00-17.00  Line  Duminica: inchis

Cosul meu
 

Termeni si Conditii

1. Informatii personale

 Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute.
Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati pagina "Contul meu"
Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Pravalia cu Carti nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

2. Securitatea datelor personale
 Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Pravalia cu Carti pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.
Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.
Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Pravalia cu Carti se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Pravalia cu Carti.
Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.
Pravalia cu Carti se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa office@pravaliacucarti.ro,  se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
Pravalia cu Carti certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):
  a. dreptul de a cere Pravalia cu Carti sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
  b. dreptul de a cere Pravalia cu Carti sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  c. dreptul de a cere Pravalia cu Carti sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
  d.In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Romcard SA.
In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane:
Pravalia cu Carti si Romcard SA garanteaza securitatea sistemelor informatice.
Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele Pravalia cu Carti sau pe serverele Romcard SA.
In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.Pravaliacucarti.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.Pravaliacucarti.ro,  VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.Pravaliacucarti.ro  SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

3. Copyright
 Intregul continut al site-ului www.Pravaliacucarti.ro  - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea s.c.Pravalia cu carti s.r.l. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul s.c.Pravalia cu carti s.r.l. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

4. Accesul la site
 www.Pravaliacucarti.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei s.c.Pravalia cu carti s.r.l. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul s.c.Pravalia cu carti s.r.l. fara acordul scris prealabil al acesteia.

5. Descrierea serviciilor
 Pravalia cu Carti pune la dispozitia clientilor sai posibilitatea de a cumpara de pe site-ul www.pravaliacucarti.ro: carti, ceaiuri, jucarii, cafea.

6. Pret
 Preturile prezentate includ TVA (9% pentru carti, 24% pentru celelalte produse si pentru serviciile de transport curier/posta);
Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii operatiunii, pret la care se adauga TVA si costurile de livrare, daca este cazul.

7. Plata serviciilor
 Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua online, cu cardul.
Plata se poate realiza prin card de credit/debit.
Daca plata se face online, cu cardul de credit/debit este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda.
s.c.Pravalia cu carti s.r.l. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul s.c.Pravalia cu carti s.r.l. accepta urmatoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

8. Detalii despre prezentarea grafica a produselor

Fotografiile produselor de pe www.PravaliaCuCarti.ro au rol informativ, putand sa apara diferente intre stocurile/editiile aceluiasi produs (ex: jucarii, carti), diferente de culoare sau policromie fata de realitate, diferente de dimensiune fata de realitate. (detaliile fiind insa, explicate in caseta tehnica a fiecarui produs). Ne asumam dreptul de a face modificari ale fotografiilor produselor fara nici o alta notificare.

9. Litigii
 Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.
 Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

LIVRAREA COMENZILOR


Comenzile se livreaza oriunde in tara prin curierat rapid. Cartile sunt ambalate si sigilate corespunzator conditiilor de transport, asigurandu-se integritatea pachetului la livrareProdusele comercializate sunt livrate folosind serviciile de curierat rapid Cargus.
Termenul de livrare este de 24-48 ore, in functie de destinatia coletelor, iar programul de livrare este de luni pana sambata intre orele 9:00 si 16:00. Toate produsele sunt noi si unele dintre ele sunt sigilate.

Costul transportului prin curier este de 15 lei si gratuit pentru comenzi cu o valoare de minim 150 lei.
Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.


POLITICA DE RETURNARE


In cazul in care cartea comandata nu corespunde prezentarii sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 30 de zile din momentul in care l-ati primit.
Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.
Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail.
Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.
Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa Str. Stefan cel Mare 31 Constanta, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.
Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
Pentru returnarea produselor comercializate de Pravalia cu Carti ne puteti contacta telefonic la numarul 0752114114 sau 0752117117
Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.


POLITICA DE GARANTIE


In conditiile in care cartile expediate au defect de tiparire, lipsa pagini, pagini legate invers, pagini albe, CD defect etc se vor inlocui cu alte carti conforme. In cazul in care cartea are CD atasat si acesta este defect sau nefunctional, schimbarea acestuia se face numai insotit de catre cartea corespunzatoare, aceasta trebuind sa fie in stare buna si fara sa fie completata sau scris pe ea. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea acestuia. Daca Pravalia cu Carti nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.
Garantia se va solutiona in maxim 15 zile calendaristice de la data notificarii.
Plata transportului pentru produsele trimise retur in vederea inlocuirii, in caz de greseli de tipar, reprezinta responsabilitatea librariei Pravalia cu Carti


CONFIDENTIALITATE


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Pravalia cu Carti are obligatia de a administra in conditii de siguranta datele personale furnizate si numai pentru scopurile specificate: emiterea facturii fiscale, informarea asupra starii comenzii si expedierea catre client. Refuzul oferirii informatiilor atrage imposibilitatea onorarii comenzii.

Conform Legii nr. 677/2001, clientii au dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. 
Pentru acuratetea informatiilor, clientul este rugat sa comunice orice modificare intervenita de la data înregistrarii sale in baza de date.
Eliminarea din baza de date a datelor personale ale unui client se face in baza solicitarii sale scrise expediate electronic. Stergerea definitiva a datelor cu caracter personal din baza de date i se va confirma clientului.

Introduceti o adresa de e-mail valida!


Pentru a te abona la newsletterul nostru, te rugam
sa introduci adresa ta de e-mail.Adresa de e-mail a fost salvata


Felicitari! Adresa ta de e-mail a fost salvata.
Vei primi in cateva momente prin e-mail un link de confirmare.