Istorie. Bacalaureat 2015

Corint Educational
19,90 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: SKU38281 Ai nevoie de ajutor? 0752117117
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

    Culegerea cuprinde:

  • Sinteze
  • Scheme

  • Teste de evaluare

    Examenul de bacalaureat reprezintă un moment important în parcursul şcolar al tinerei generaţii. Culegerea de faţă cuprinde sinteze pe temele din programa de bacalaureat, disciplina istorie, dar şi modele de teste asamblate în mod original. Sintezele au fost realizate pe baza competenţelor specifice şi a cerinţelor de evaluare generale impuse de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare.

    Autorii propun modele de subiecte, realizate pe fiecare temă din programa de bacalaureat, ceea ce se constituie ca o noutate în peisajul lucrărilor de acest gen. Modelele de subiecte  pot fi asamblate, în teste de fiecare profesor, la clasă, în funcţie de nivelul de cunoaştere al elevilor şi de  parcurgerea materiei.

    Variantele de teste de examen prezentate la examenul de bacalaureat din anii 2011 şi 2012 şi care au fost incluse în lucrare, au rolul de a obişnui, pe de o parte, pe elevi cu modelul cerut de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare, iar pe de altă parte de a  le indica nivelul de exigenţă cerut de acest examen. Sugestiile de rezolvare explică elevilor modul în care pot fi abordate temele din programa de bacalaureat, disciplina istorie, ajutând, implicit, la învăţarea coerentă şi logică a materiei de examen.

     Suntem de părere că prezenta culegere de sinteze şi teste poate contribui, în mod decisiv, la succesul la proba de istorie, dar nu poate suplini însuşirea şi înţelegerea materiei de studiu de către fiecare candidat în parte.


 

Editie: Brosata/Lucioasa

An aparitie: 2014

Limba: Romana

Autori: Mirela Chioveanu, Mirela Popescu, Marilena Bercea, Mihai Manea

ISBN: 9789731358017

Format: 23x16 cm

Nr. pagini: 175

Serie: Bacalaureat

Titlu original:

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 10:00-17:00

0752117117 office@pravaliacucarti.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!