Astăzi, mai mult ca niciodată, este important să acordăm o atenţie deosebită alimentelor pe care le consumăm. În acest ghid complet al alimentelor de bază veţi găsi concluziile unor oameni de ştiinţă, dar şi descoperirile recente referitoare la calităţile nutritive şi terapeutice ale unor fructe şi legume.
Autoarea cărţii ne îndeamnă să consumăm alimente care:
• întăresc articulaţiile şi oasele;
• ajută la rezolvarea unor probleme hormonale;
• protejează inima şi circulaţia sangvină;
• previn cancerul şi îmbătrânirea prematură;
• întăresc sistemul imunitar.
Reţetele de la final, care demonstrează beneficiile alimentelor de bază, vă vor ajuta să puneţi în practică sfaturile autoarei şi astfel să mâncaţi mai bine şi mai sănătos.
Editie: Brosata/Lucioasa
An aparitie: 2012
Limba: Romana
Autori: Adriana Ortemberg
ISBN: 9789731355924
Format: 23x16.5 cm
Nr. pagini: 200