Academia Barilla este o mişcare la nivel mondial care şi-a propus să protejeze, să dezvolte şi să promoveze cultura şi autentica bucătărie regională a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla oferă o imagine panoramică a Italiei, graţie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultimă oră în Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare şi cursuri practice de gătit; cea mai mare bibliotecă gastronomică italiană din lume şi o colecţie istorică de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de primă calitate; programe de atestare culinară la nivel mondial; servicii corporative pentru clienţi şi programe de training; activităţi de team building; o mare varietate de cărţi de bucate italieneşti.
Pastele sunt plăcerea supremă a Italiei. Sunt simbolul unei culturi care celebrează nu numai experienţa şi creativitatea în bucătărie, ci şi bucuria de a petrece mai mult timp în jurul mesei. Pastele sunt o galaxie a gastronomiei, o aventură mereu inedită de forme, culori, arome şi stiluri. Ele sparg graniţele în materie de metode de gătit, istorie şi „acompaniamente” culinare. Indiscutabil, pastele cu cucerit lumea, începând cu Italia, unde au devenit, practic, un monument naţional închinat aşa-zisei la dolce vita.
Editie: Cartonata
An aparitie: 2016
Limba: Romana
ISBN: 9786068653839
Format: 11x15
Nr. pagini: 96
Titlu original: