In cautarea profitului

Curtea Veche
26,00 Lei
Momentan indisponibil
Cod Produs: SKU28290 Ai nevoie de ajutor? 0752114114
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
         Aceasta carte are efectul unei forte motrice pentru tot ceea ce înseamna marketing, acoperind o gama extinsa de subiecte – de la analiza situatiei curente a companiei pâna la implementarea unui nou plan de afaceri si de la controlul managerial pâna la interfata dintre vânzari, finante, productie si service.
         Lucrarea se bazeaza pe experienta a sute de companii – unele mari, altele mici – din lumea întreaga. Este indispensabila pentru manageri si întreprinzatori, dar si pentru acei angajati care doresc sa se situeze în viitor pe pozitii manageriale. În plus, este esentiala si pentru studentii care se pregatesc sa patrunda în universul afacerilor. Si este binevenita pentru cei implicati în vânzari si în alte activitati conexe.

Christine Harvey e considerata un fel de guru al afacerilor, iar Bill Sykes este recunoscut drept un expert în dezvoltare organizationala. Împreuna, cei doi autori ne dezvaluie câteva secrete de business:
• Lucrurile fundamentale pe care trebuie sa le stii despre vânzari
• Modul perfect de a motiva
• Tehnicile de baza pentru a facilita procesul de vânzare-cumparare
• Cele mai bune cai de a darâma bariera obiectiilor
• 6 moduri de a nu mai pierde inutil contracte
• Analiza situatiei curente si crearea zonelor de dezvoltare
• Succese si esecuri pe pietele internationale
• Consolidarea planurilor de viitor

Putem spune ca este o carte de afaceri extrem de pragmatica. Incluzând o serie de tehnici testate, aceasta lucrare va ajuta în dezvoltarea eficientei personale si de afaceri. Si este o lectura obligatorie mai ales pentru cei interesati de extinderea afacerii.

Christine Harvey  e o femeie de afaceri solicitata ca orator în întreaga lume. Este autoarea a sase carti de afaceri si leadership devenite bestseller si publicate în 22 de limbi, dar si a unor serii de articole care au aparut în Los Angeles Times si în alte 100 de ziare si reviste importante. E cunoscuta mai ales pentru sesiunile de training în vânzari, marketing, management, comunicare, motivare si leadership, sustinute în fata a peste 100 000 de persoane, din peste 20 de tari. A fost prima femeie si primul cetatean american care a prezidat Camera de Comert din Londra. Este trainer pentru armata SUA si pentru diverse companii din întreaga lume. A fost directorul unei firme specializate în capital de risc si presedintele unei societati de investitii. Este gazda unei emisiuni TV pe teme sociale, politice si economice. Locuieste în Tucson, Arizona, cu sotul si cei trei copii ai sai.

Bill Sykes este fondator si manager al Sykes Consultants, companie specializata în dezvoltare organizationala si în îmbunatatirea rezultatelor de afaceri. Printre clientii sai se numara diferite asociatii profesionale, companii industriale si firme de servicii. Împreuna cu Christine Harvey, a pus bazele seriei de seminarii de mare succes „Cum sa ai vânzari eficiente“, axate pe dezvoltare personala si organizationala. Este coautor al mai multor carti. Bill Sykes a acumulat experienta corporatista la Horlicks Pharmaceuticals, în grupul Beecham si la Black and Decker. Activitatea în afaceri internationale l-a purtat prin Orientul Îndepartat, în America de Nord si de Sud si în Europa. Este de origine britanica si detine o diploma în management. Timp de 15 ani, a locuit împreuna cu familia sa în America. În 1992, s-a întors în Marea Britanie (Malmesbury, Wiltshire), împreuna cu sotia si cei doi fii ai sai.

Nr. pagini: 264

Titlu original: In Pursuit of Profit: ... The Ultimate Sales and Marketing Success Guide

ISBN: 9786065880283

Format: 20x13 cm

An aparitie: 2010

Editie: Brosata/Lucioasa

Autori: Christine Harvey, Bill Sykes

Scrie un review


Suport clienti 10:00-17:00

0752114114 office@pravaliacucarti.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!