Wall street. Istoria crahului din 1929

Litera
38,61 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: SKU29404 Ai nevoie de ajutor? 0752117117
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

 

„Crahul din 1929 de pe Wall Street este cu siguranţă cea mai mare catastrofă financiară din toate timpurile. Încă mai suportăm şi astăzi consecinţele ei.

Puţine evenimente sociale, cu excepţia războaielor, au produs atâtea suferinţe. Şi  persistă teama că aşa ceva s-ar putea repeta.

Poate că singura protecţie eficientă împotriva acestui gen de pericol constă în a înţelege nu doar de ce s-a întâmplat, ci şi care era situaţia atunci când s-a întâmplat.”

Carte-documentar de referinţă pentru crahul din 1929, Wall Street derulează în chip magistral povestea terifiantă şi pasionantă a celei mai mari crize financiare din toate timpurile. Au fost necesare arhive monumentale şi nu mai puţin de 400 de convorbiri cu actorii şi martorii acestei drame pentru a reconstitui această pagină unică de istorie.

 Gordon Thomas este autorul a peste patruzeci de cărţi traduse în lumea întreagă, specialist al informaţiei, cu volume best-seller precum Histoire secrète du Mossad, Mossad – Les nouveaux défis şi Les armes secrètes de la CIA, publicate la editura Nouveau Monde.

Max Morgan–Witts este producător, realizator şi autor englez de origine canadiană. A scris împreună cu Gordon Thomas mai multe cărţi, printre care Les Dernières Heures de Guernica, publicată la editura Nouveau Monde.

Nr. pagini: 533

ISBN: 9786066000079

Format: 14x20 cm

An aparitie: 2011

Editie: Cartonata/Mata

Autori: Gordon Thomas, Max Morgan-Witts

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 10:00-17:00

0752117117 office@pravaliacucarti.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!