1000 de evenimente care au modelat lumea

Litera
149,00 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: SKU32815 Ai nevoie de ajutor? 0752117117
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

       De la trecutul îndepărtat până în secolul XXI, această carte prezintă o viziune nouă și actuală a evenimentelor istorice până în ziua de azi. Volumul „1 000 de evenimente care au modelat lumea” , conceput de National Geographic, prezintă istoria omenirii prin intermediul a șapte capitole fascinante, cu articole numerotate de la 1 la 1000, însoțite de ilustrații superbe, note explicative și relatări ale unor martori oculari.

      Fiecare capitol începe cu un eseu introductiv, însoțit de o cronologie ilustrativă rezumând momentele importante ale acelei perioade.

     1 000 de articole individuale prezintă relatări scurte, dar cuprinzătoare, despre evenimente cu rol esențial de-a lungul mileniilor.

     Cu ajutorul unor coduri de culoare pe fiecare pagină puteți găsi cu ușurință evenimentul dorit.

    400 de ilustraţii și alte 20 de eseuri vizuale oferă repere iconografice legate de evenimente-cheie, dezvăluind imagini uimitoare cum este tabloul Guernica de Picasso sau prima schiță grafică a unui atom realizată pe computer.

   40 de Conexiuni ne oferă mai multă informație cu privire la modul în care un eveniment a influențat altele de-a lungul timpului: de la apariția miturilor și a picturilor preistorice până la fabricarea banilor și la construirea zgârie-norilor.

    300 de Note adaugă o perspectivă unică asupra unui eveniment semnificativ. (Ştiaţi, de exemplu, că Sfântul Augustin, fondator al teologiei occidentale, s-a născut în Algeria de azi?)

    50 de relatări la persoana întâi fac din fiecare cititor un martor ocular al evenimentului istoric respectiv, prin intermediul cuvintelor rostite de regina Elisabeta, de exploratorul Robert Peary, de dictatorul Benito Mussolini, de Eva Hart, o supravieţuitoare din naufragiul Titanicului, de marea apărătoare a drepturilor civile Rosa Parks şi de mulţi alţii.

Nr. pagini: 416

ISBN: 9786066004817

Format: 27x23 cm

An aparitie: 2011

Editie: Cartonata

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 10:00-17:00

0752117117 office@pravaliacucarti.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!