Tehnician in gastronomie. Manual clasa a 11-a

26,99 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: SKU40666 Ai nevoie de ajutor? 0752117117
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Tehnician in gastronomie. Manual clasa a 11-a;
Filiera tehnologica, profil SERVICII;

Din cuprins:
1. Organizarea productiei culinare
2. Bucataria nationala si internationala
3. Protectia consumatorului
4. Amenajarea spatiilor de productie culinara si de patiserie-cofetarie
5. Calitatea si siguranta mediului de munca

Nr. pagini: 200

ISBN: 6420620003412

Format: 21x28 cm

An aparitie: 2012

Editie: Brosata/Lucioasa

Autori: Valentina Capota, Constanta Brumar, Adriana Bara, Ioana Sasu, Mariana Irimia

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 10:00-17:00

0752117117 office@pravaliacucarti.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!