Arta serviciilor in restaurante si baruri, tehnologie culinara, serviciile hoteliere - Enciclopedie pentru servicii si gastronomie in turism

Polirom
110,00 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: SKU29484 Ai nevoie de ajutor? 0752117117
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Prezenta lucrare a autorului, este o continuare a celor 12 si la 3 coautor (manuale de specialitate), in decursul a peste 35 de ani de la prima editie, imbunatatindu-le continutul de specialitate, fiecarei lucrari pe meseriile consemnate.

Oferta serviciilor in restaurante se incadreaza in sfera serviciilor comerciale, fiind definita ca o "arta profesionala", in care primirea consumatorilor in unitate si comercializarea produselor, prin aplicarea serviciilor aferente la masa, sunt doua componente esentiale, de care patronatul unitatii trebuie sa tina cont in vederea realizarii unui profit pentru reinvestitie si modernizarea serviciilor in unitate.
In general, unitatile gastronomice din reteaua comerciala, ofera preparate culinare, produse de dulciuri, bauturi si servicii de calitate, ceea ce reprezinta o concurenta in raport cu alte unitati similare. Patronatul acestor unitati reuseste sa-si impuna personalitatea profesionala, a unitatii, localitatii si respectiv a tarii. 

Din cuprins:

I.Organizarea si structura restaurantelor pe activitati functionale
- Particularitatile artei serviciilor in restaurante.
- Managementul in organigrama calitatii resurselor umane
- Organigrama formatiei de personal in restaurante, complexe...
- Forme de prezentare a preparatelor si bauturilor in restaurante
..............................................................................................................................

IV. Arta culinara (Gastronomia), si managementul de productie in alimentatie
- Alimentele necesare in arta culinara(gastronomie) si calitatea acestora 
- Managementul de productie culinara (gastrotehnica) si controlul calitatii preparatelor pe flux tehnologic

...............................................................................................................................

VI. Serviciilor Hoteliere
- Istoricul activitatii de ospitalitate (cazare)
- Organizarea activitatii unitatilor de cazare
Terminologie culinara
Bibliografie
Cuprins
Schite (alb-negru si planse color)

Nr. pagini: 736

ISBN: 9789730058611

Format: 17x24 cm

An aparitie: 2008

Editie: Brosata/Lucioasa

Autori: Stere Stavrositu

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 10:00-17:00

0752117117 office@pravaliacucarti.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!