25,00 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: SKU57527 Ai nevoie de ajutor? 0752117117
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Academia Barilla este o mişcare la nivel mondial care şi-a propus să protejeze, să dezvolte şi să promoveze cultura şi autentica bucătărie regională a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla oferă o imagine panoramică a Italiei, graţie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultimă oră în Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare şi cursuri practice de gătit; cea mai mare bibliotecă gastronomică italiană din lume şi o colecţie istorică de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de primă calitate; programe de atestare culinară la nivel mondial; servicii corporative pentru clienţi şi programe de training; activităţi de team building; o mare varietate de cărţi de bucate italieneşti.

Fiecare regiune din Bel Paese („frumoasa ţară”, cum îşi numesc italienii patria) se laudă cu o bogăţie de dulciuri specifice, de la simple preparate născute în casele oamenilor de rând, până la cele mai elaborate reţete, dovadă a măiestriei culinare, create la marile curţi ale Renaşterii. Există pateuri mici şi deserturi cât să le iei cu lingura; prăjituri, gogoşi şi tarte; îngheţate şi sorbeturi; şi dulciuri pe bază de fructe.

Aproape toate deserturile cuprinse în acest volum, selectate de Academia Barilla,sunt embleme regionale care au devenit, azi, delicatese naţionale. La urma urmei, ce ar fi bucătăria italiană fără deserturile ei?

 

Editie: Cartonata

An aparitie: 2016

Limba: Romana

ISBN: 9786068653822

Format: 11x15

Nr. pagini: 96

Titlu original:

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 10:00-17:00

0752117117 office@pravaliacucarti.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!