Preparate vegetariene si conserve din ciuperci

Universitara
20,00 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: SKU39768 Ai nevoie de ajutor? 0752117117
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

CUPRINS:

1. Alimentatia si sanatatea / 9
Tipuri de nutritie / 9
Despre consumul de carne / 11
Avantajele consumului de alimente vegetale / 12
Trecerea de la consumul de carne la cel de produse vegetale / 13
Sfaturi utile privind prepararea alimentelor / 14
Ciupercile in alimentatie /  15


2. Retete culinare cu ciuperci / 21
Aperitive - gustari / 21
Salate / 40
Supe, supe-creme, borsuri, ciorbe / 48
Sosuri / 61
Mancaruri / 64


3. Conserve din ciuperci / 133

4. Atentie la ciupercile toxice si otravitoare / 145

Bibliografie / 151

Index / 153


 

Nr. pagini: 158

ISBN: 9786065916432

Format: 24x17 cm

An aparitie: 2013

Editie: Brosata/Lucioasa

Autori: Ioana Tudor

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 10:00-17:00

0752117117 office@pravaliacucarti.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!