Almanah Medical 2009

Puls Media
19,00 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: SKU22336 Ai nevoie de ajutor? 0752117117
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
       Un accesoriu util si mereu la moda, palaria. O iei, o pui pe cap si o porti, fiindca vrei sa fii sic. Iti scoti palaria, fiindca vrei sa arati respect cuiva drag. Schimbi o palarie cu alta, fiindca vrei sa fii altfel. Gesturi banale si la indemana oricui… Dar dincolo de aparente, palaria poate fi un instrument folositor in viata cotidiana. Edward de Bono, autoritatea numarul unu in lume in domeniul gandirii creative, a inventat o metoda inedita bazata pe sase palarii… ganditoare. Culoarea palariei (albastra, alba, rosie, neagra, verde, galbena) indica o directie de gandire, iar folosirea uneia sau mai multor palarii duce la gasirea unei solutii.
       M-am tot gandit la jocul cu palariile. Oare functioneaza el atunci cand este vorba despre sanatatea ta? Hai sa vedem…
       Daca iti pui palaria alba, va trebui sa culegi toate informatiile legate de starea sanatatii tale. Ca sa-ti fie mai usor sa aduni datele, cauta in “Almanah” la “Controlul Periodic”. Vezi ce informatii iti lipsesc, ce intrebari trebuie sa-i pui medicului curant si noteaza-le. Apoi schimba palaria cu cea rosie, care iti cere sa iei in consideratie emotiile si intuitia. Iti place starea in care te afli, esti multumit cu ea? Intra in lumile paralele, prezentate la capitolul “Mod de Viata” si citeste-le cu atentie. Nu-i asa ca intuitia iti sopteste sa ai mai multa grija de tine? Ia alta palarie, pe cea neagra. Te invata sa supravietuiesti, identificand greselile pe care le-ai putea face si consecintele care ar decurge din asta. Daca deja te-ai imbolnavit, poti, cu ajutorul palariei negre, sa fii prudent pe viitor la complicatiile unor afectiuni precum diabetul, bolile cardiovasculare, digestive.     
      Le gasesti descrise pe larg in actuala editie a “Almanahului”. Incearca, apoi, o palarie galbena, menita sa-ti confere o doza mare de optimism. Vei afla cum sa gandesti pozitiv, chiar daca ai cancer sau alte boli incurabile. In acest scop, am introdus noi capitole: “Oncologie”, “Transplant”. Palaria verde, responsabila de creativitate si idei noi, iti va arata ce perspective ti se deschid. Poart-o cu incredere, citeste despre celulele stem si te vei convinge asupra evolutiei in medicina. Dupa ce parcurgi in intregime a doua editie a “Almanahului Medical.ro”, pune-ti pe cap palaria albastra, cea care controleaza toate celelalte palarii. Iti da o vedere de ansamblu, te invata cum sa definesti sanatatea si cum sa controlezi intregul proces de pastrare a ei.

Nr. pagini: 228

ISBN: 6423848000027

Format: 27x21 cm

An aparitie: 2009

Limba: Romana

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 10:00-17:00

0752117117 office@pravaliacucarti.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!