INTEGRAL: Regandind stiinta nutritiei

Adevar Divin
45,00 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: SKU52447 Ai nevoie de ajutor? 0752117117
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Ce se întâmplă când mâncăm un măr? Răspunsul este mult mai complex decât ne putem imagina.

Fiecare măr conţine mii de antioxidanţi ale căror denumiri, în afara celor de tipul vitaminei C, nu ne sunt familiare, şi fiecare dintre aceste substanţe puternice are potenţialul de a juca un rol important în susţinerea sănătăţii noastre. Ele afectează mii şi mii de reacţii metabolice din corpul uman. Dar calcularea influenţei specifice a fiecăreia dintre aceste substanţe nu este deloc suficientă pentru a explica efectul mărului ca întreg. Deoarece fiecare substanţă poate afecta o alta, rezultă un număr aproape infinit de consecinţe biologice posibile.

Şi am vorbit numai despre un măr.

Ştiinţa nutriţiei, blocată de mult într-o mentalitate reducţionistă, este în vârful unei revoluţii. Standardul tradiţional al cercetării implica studiul nutrienţilor în mod individual, în tentativa de a determina impactul lor particular asupra organismului uman. Acest gen de studii ajută companiile care încearcă să demonstreze că există o substanţă chimică în lapte sau în produsele foarte procesate care este „bună” pentru noi, dar oferă doar o viziune îngustă a complexităţii proceselor care au loc de fapt în corp şi a modului în care alimentele contribuie la sănătatea noastră.

Editie: Brosata/ Mata

Autori: Howard Jacobson, Dr. T. Colin Campbell

An aparitie: 2015

Limba: Romana

ISBN: 9786068420646

Format: 13x20

Nr. pagini: 424

Titlu original:

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 10:00-17:00

0752117117 office@pravaliacucarti.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!