Tehnica si tehnologia friguluiin domenii agroalimentare

Didactica si Pedagogica
30,00 Lei
In stoc
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: SKU36411 Ai nevoie de ajutor? 0752117117
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
         Aceasta lucrare isi propune sa prezinte celor intersati un instrument de lucru si un sumum de informatii prelucrate referitoare la tehnica producerii temperaturilor scazute si la aplicatiile acestora in domenii agroalimentare.

Nr. pagini: 542

ISBN: 9789733057193

Format: 23.5x16.5 cm

An aparitie: 1998

Editie: Brosata/Lucioasa

Autori: Petru Niculita

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 10:00-17:00

0752117117 office@pravaliacucarti.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!