1001 de adevăruri care o să te facă să te c..i pe tine de frică

Litera
29,90 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: SKU40428 Ai nevoie de ajutor? 0752117117
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Microbi și boli de care n-ai auzit niciodată, ciudățenii anatomice și aberații ale naturii, adevăruri șocante despre vicii sau mâncare... lumea este, într-adevăr, un loc înfricoșător. Dacă n-o să-ți vină de hac vreun șofer nebun, atunci o să mori de cancer. Dacă nu de cancer, atunci din cauza vreunei bacterii. Sau a încălzirii globale. Dacă nici încălzirea globală nu va fi de vină, atunci poate trăsnetul. Sau pur şi simplu niște chestii banale, ca de exemplu apa pe care o bei sau alimentele pe care le consumi.

Dar, nu-i nimic, e bine să te sperii. Așa poți evita pericolele. Cary McNeal îți dezvăluie 1001 de adevăruri, bine documentate, din cele mai diverse domenii, de la insecte și sex la vreme și OZN-uri. Și nu sunt orice fel de adevăruri, ci informații care de care mai înspăimântătoare și mai bizare, însoțite fiecare de un comentariu haios, menit să mai destindă atmosfera. Informațiile sunt împărțite pe capitole cu titluri amuzante: „Nici ţie nu ţi-a plăcut? - Tot ce nu voiai să ştii despre sex şi dragoste“, „Oare munca la birou te va distruge? - Motive în plus să-ţi urăşti slujba, şeful şi colegii cretini“, „Fugi ca de streche - Câteva informaţii despre insecte care o să-ţi dea fiori“.

Ciudată, înfricoșătoare, scârboasă, dar amuzantă - o carte originală, perfectă pentru a alunga plictiseala și seriozitatea!

Cary McNeal este scriitor și producător de televiziune, distins cu premiul Emmy. A scris scheciuri pentru Mike Myers, Chris Tucker, Jackie Chan, Matt le Blanc, Fred Willard etc. McNeal este și autorul bestselleruluiCrap I Bought on eBay.

Bestseller internațional

Nr. pagini: 330

ISBN: 9786066862127

Format: 14x21 cm

An aparitie: 2013

Editie: Brosata/Lucioasa

Autori: Cary McNeal

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 10:00-17:00

0752117117 office@pravaliacucarti.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!