1001 feluri de a te motiva pe tine si pe ceilalti

House of Guides
24,50 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: SKU34224 Ai nevoie de ajutor? 0752117117
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

     În această carte Sang H. Kim, unul dintre cei mai importanţi vorbitori motivaţionali din lume, te învaţă cum să scoţi la lumină scânteia care te poate motiva în drumul tău spre succes. Cheia succesului său, în opinia lui, e găsirea motivaţiei necesare pentru a profita de fiecare zi şi de fiecare oră.
      O să descoperi aici cum poţi să te automotivezi, să-ţi motivezi colegii, subordonaţii, membrii echipei, angajaţii, clienţii şi chiar şeful pentru a obţine rezultatele care îţi vor face viaţa mai uşoară şi mai împlinită.
Citind această lucrare vei putea să îţi stabileşti ferm obiectivele, să faci primii şi cei mai importanţi paşi spre îndeplinirea lor, să devii mai creativ, mai hotărât, mai stăpân pe situaţie şi vei reuşi toate acestea înţelegând că motivaţia este forţa din spatele satisfacerii oricărei nevoi.
      Autorul a întocmit această compilaţie de sfaturi şi îndemnuri motivaţionale după ce timp de peste 10 ani a predat metodele sale sub formă de cursuri private şi seminarii la care au participat: atleţi şi antrenori de la loturile olimpice, directori de firme, profesori şi profesionişti din diverse domenii. 

Nr. pagini: 160

ISBN: 9786068403014

Format: 20.5x14 cm

An aparitie: 2012

Editie: Brosata/Lucioasa

Autori: Shang H. Kim

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 10:00-17:00

0752117117 office@pravaliacucarti.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!