Asezonarea este o artă, nu o ştiinţă exactă, cu formule stricte. Există, totuşi, unele asocieri care merg „la sigur“. De exemplu, brânzeturile se potrivesc foarte bine cu chimenul, busuiocul, mărarul, menta, seminţele de ţelină, nucşoara, piperul sau ceapa de tuns. Carnea de vită are cel mai bun gust când îi adăugăm dafin, ardei iute, curry, chimen, usturoi, măghiran, oregano, rozmarin, piper, cimbru sau tarhon… . Şi am putea continua pe multe pagini, dar, până la urmă, sunt chestiuni care depind de gustul şi fantezia culinară ale fiecăruia.
Găsiţi în acestă carte poveştile a 45 de condimente, plante aromatice şi amestecuri de condimente, precum şi 85 de reţete delicioase şi… parfumate.
Nr. pagini: 136
ISBN: 9786069295670
Format: 23.5x16.5 cm
An aparitie: 2011
Editie: Brosata/Lucioasa
Autori: Patricia Pop