Pizza si focaccia

Meteor Press
25,00 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: SKU57526 Ai nevoie de ajutor? 0752117117
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Academia Barilla este o mişcare la nivel mondial care şi-a propus să protejeze, să dezvolte şi să promoveze cultura şi autentica bucătărie regională a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla oferă o imagine panoramică a Italiei, graţie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultimă oră în Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare şi cursuri practice de gătit; cea mai mare bibliotecă gastronomică italiană din lume şi o colecţie istorică de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de primă calitate; programe de atestare culinară la nivel mondial; servicii corporative pentru clienţi şi programe de training; activităţi de team building; o mare varietate de cărţi de bucate italieneşti.

 

Pizza este o invenţie extrem de simplă, dar atât de impresionantă încât a devenit cel mai faimos produs gastronomic al Italiei, îndrăgit în toată lumea. Reţetele tradiţionale de pizza şi focaccia au  fost selectate atent de Academia Barilla, reprezentând adevărate simboluri ale bucătăriei peninsulare. Blaturile groase sau subţiri, crocante sau pufoase şi delicioasele toppinguri au secretele lor pentru a oferi infinite desfătări culinare.

Editie: Cartonata

An aparitie: 2016

Limba: Romana

ISBN: 9786068653853

Format: 11x15

Nr. pagini: 96

Titlu original:

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 10:00-17:00

0752117117 office@pravaliacucarti.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!