Cofetar-Patiser. Manual pentru calificarea cofetar-patiser. Anul de completare

Didactica si Pedagogica
30,00 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: SKU36395 Ai nevoie de ajutor? 0752117117
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Cofetar-Patiser. Manual pentru calificarea cofetar-patiser. Anul de completare.
Domeniul -  Turism si alimentatie

1. Organizarea activitatii unitatilor de alimantatie si turism
2. Promovarea produselor si serviciilor
3. Evidenta operativa
4. Produse de patiserie
5. Produse de cofetarie
6. Estetica produselor de cofetarie si patiserie

Editie: Brosata/Lucioasa

An aparitie: 2013

Limba: Romana

Autori: Cristian Dinca

ISBN: 9789733035077

Format: 23.5x16.5 cm

Nr. pagini: 303

Titlu original:

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 10:00-17:00

0752117117 office@pravaliacucarti.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!