Faptul că sucul obţinut din iarba de grâu a devenit unul dintre cele mai recunoscute suplimente alimentare naturale din lume în cadrul persoanelor care trăiesc un stil de viaţă sănătos printr-o nutriţie naturală, nu este deloc o simplă întâmplare, deoarece conţine într-o concentraţie fără precedent mineralele vitale, enzime, aminoacizi, vitamine şi clorofilă.
În Institutul pentru Sănătate Hippocrates, fondat de către Ann Wigmore şi Viktoras Kulvinskas, sucul obţinut din iarba de grâu se foloseşte încă din 1963 şi rezultatele obţinute dovedesc eficienţa acestuia, ca componentă a terapiilor medicale, deoarece conţinutul bogat în substanţe active hrăneşte şi detoxifiază celulele corpului nostru.
În zilele noastre din ce în ce mai multe persoane conştientizează şi înţeleg faptul că organismul uman este un sistem care se auto-vindecă şi se regenerează, iar energiile vitale provin în primul rând din alimentele consumate.
Această carte vă ghidează şi vă oferă ajutorul pentru păstrarea sau recuperarea sănătăţii prin modificări minore în stilul de viaţă, fără a folosi medicamente sau substanţe sintetice, doar printr-un consum de alimente bogate în enzime.
Ann Wigmore, considerată pionieră In domeniul nutriţiei sănătoase, prezintă în această carte atât rezultatele obţinute, explicând amănunţit, dar totuşi pe înţelesul tuturor, cât şi cultivarea ierbii de grâu ,astfel vom putea beneficia de avantajele oferite de acest adevărat izvor de sănătate.
Nr. pagini: 140
ISBN: 9786069201756
Format: 23.5x16 cm
An aparitie: 2011
Editie: Brosata/Lucioasa
Autori: Ann Wigmore